En boks med matmuffins og muffins toppet med skyr
.../Oppskrifter/Bakst/Matmuffins

Minimuffins med banan og gresk yoghurt

Bananmuffins er mettende og næringsrike. De passer perfekt som et lite kveldsmåltid, som turmat eller etter trening.

Se flere deilige matmuffins her.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • Muffins:
  • 2 stk Banan (godt modne)
  • 100 g Smør (romtemperert)
  • 1 dl Melk
  • 2 stk Egg
  • 125 g Hvetemel
  • 125 g Siktet speltmel
  • 2 ts Bakepulver
  • 25 g Sukker
  • 0,5 ts Salt
  • Topping:
  • 1 beger Gresk yoghurt

Fremgangsmåte:

  1. Sett ovnen på 185 °C.
  2. Del bananer og smør i mindre biter.
  3. Ha alle ingrediensene i en bakebolle og elt blandingen i 5 minutter.
  4. Fordel røren i muffinsformer og stek muffinsen i ovnen i 15 minutter.
  5. Avkjøl bananmuffinsene og bruk gresk yoghurt som topping.

Istedenfor å bruke gresk yoghurt, kan du bruke kvarg. Disse muffinsene kan godt fryses eller spises dagen etterpå. Se flere deilige matmuffins her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.