Granolaispinner
En bolle med yoghurt og granola til frokost er kjempegodt. En granola-ispinne er enda bedre! Bruk yoghurt eller smaksatt syrnet melk sammen din favoritt-granola eller müsli, litt frukt og bær.
Over 60 min
Enkel
Ingredienser:
1 porsjon gir 6 stk.
- 2,5 dl Fruktyoghurt 0% (f.eks. Double 0% med kirsebær)
- 2,5 dl Syrnet melk med blåbær
- 1 dl Granola (bruk din favoritt)
- 1 ts Honning
Fremgangsmåte:
- Fyll to teskjeer med granola i bunnen av hver isform. Fordel ca. 1 ts honning over granolaen.
- Fyll så 3 ispinner med syrnet melk og 2 med yoghurt, men ikke helt opp til kanten, for du skal ha plass til litt frukt og bær.
- Kutt opp frukt og bær og fyll i formene.
- Dryss litt granola på toppen og stikk i pinnene.
- Sett isformene i fryseren og frys ned i 4-6 timer.
Kokkens tips:La gjerne ispinnene stå litt lenger enn du tror de trenger i fryseren, så unngår du at ispinnen løsner når du skal ta ut isen.