Saftig kefirkake med sitron

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 4 stk Egg
  • 300 g Sukker
  • 300 g Hvetemel
  • 3 ts Bakepulver
  • 1 ts Vaniljesukker
  • 200 g Smør (smeltet)
  • 1 ss Sitronsaft
  • 3 dl Syrnet melk (kefir)

Fremgangsmåte:

  1. Pisk egg og sukker lett sammen for hånd.
  2. Bland i mel, bakepulver og vaniljesukker.
  3. Smelt smør, avkjøl litt, og bland smøret inn i melblandingen sammen med sitronsaft og revet skall av en sitron.
  4. Rør inn syrnet melk.
  5. Hell røra i en smurt form, enten i en liten langpanne eller i en rund form, 26 cm i diameter, og stek i cirka 45 minutter ved 190°C.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.