Varm sjokolade med peppermynte
Varm deilig hjemmelaget sjokolade. I denne oppskriften tar vi varm sjokoladen til nye høyder med å tilsette peppermynteolje. Nytelse for kropp og sjel!
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 6 dl Helmelk eller lettmelk
- 50 g Mørk kokesjokolade
- 5 dråpe Peppermynteolje
- 4 ss Kremfløte eller lett dessertfløte
- 2 ts Vaniljesukker
- 12 ss Revet appelsinskall
- 20 g Mørk kokesjokolade , revet
Fremgangsmåte:
- Del sjokoladen i biter.
- Varm opp melken til kokepunktet, smelt sjokoladen i og tilsett peppermynteolje.
- Hell den varme sjokoladen i et stort krus. Visp kremfløten med vaniljesukker og legg den på toppen.
- Dryss over revet appelsinskall og kokesjokolade.