Fromasj av yoghurt
Denne kombinasjonen av fromasj med yoghurt og gelé med friske bær er en lekende lett dessert å lage som du enkelt kan lage til flere om du skal ha selskap.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 2 stk Gelatinplater
- 3 dl Yoghurt med skogsbær
- 50 g Bjørnebær
- 50 g Bringebær
- 50 g Blåbær
- 100 g Ferdiggelé med jordbærsmak
- 2 blad Frisk mynte
Fremgangsmåte:
- Bløt opp gelatinen i kaldt vann i 5 minutter, smelt deretter gelatinen.
- Bland det sammen med yoghurten. Hell yoghurten over i serveringsglass.
- La glassene stå kaldt i en time for å stivne.
- Legg deretter bærene på toppen.
- Varm opp ferdiggelé, avkjøl det litt og hell den over bærene. Sett fromasjen i kjøleskapet til avkjøling.
- Når geléen på toppen har stivnet kan du godt pynte med et par mynteblader og så er fromasjen klar til servering.