Ispinner med frokostblanding
Husker du smaken av den søte, gode melken som var igjen i bunnen av tallerkenen etter å ha spist frokostblanding med melk, banan og sukker? Disse ispinnene er inspirert av dette søte barndomsminnet.
Over 60 min
Enkel
Ingredienser:
1 porsjon gir 6 stk.
- 4 dl Helmelk
- 1 dl Cheerios eller en annen frokosblanding
- 1 stk Banan i skiver
- 3 ss Honning
Fremgangsmåte:
- Bland sammen alle ingrediensene i en bolle og dekk den med lokk, eller plastfolie. La bollen stå i kjøleskapet til dagen etter så smakene trekker godt sammen.
- Dagen etter har du alle ingrediensene fra bollen over i en blender, og kjører dem sammen til blandingen er jevn og klumpefri. Du kan også bruke stavmikser.
- Hell blandingen i isformene dine. Du kan ha ekstra bananbiter i og drysse litt frokostblanding på toppen før du stikker pinnene i formene.
- Frys ispinnene i 4-6 timer før de er klare.
Kokkens tips:Honningen gjør isen litt mykere i konsistensen, men du kan bruke sukker eller annen søtning om du vil. Smak deg frem til den sødmen du ønsker.