Bounty ispinner_2

Ispinner med kokos og sjokolade

Er du glad i kokos er denne ispinnen virkelig noe for deg! Den minner om Bounty-sjokolade, den er myk og hvit inni med et deilig mørkt sjokoladetrekk utenpå.

TidOver 60 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

1 porsjon gir 6 stk.

  • 350 g Skyr, kokos
  • 1 dl Kokosmelk
  • 1 ss Kokosflak
  • 1 ss Kremfløte
  • Sjokoladetrekk:
  • 100 g Mørk sjokolade, 52 % kakao
  • 1 ss Rapsolje eller kokosolje
  • 4 ss Kokosflak

Fremgangsmåte:

  1. Bland sammen ingrediensene i en blender og hell isbasen i ispinneformene.
  2. Frys ned i minimum 4-6 timer. Før du kan trekke ispinnene med sjokolade må de være helt dypfryste. Sjokoladetrekk:
  3. Smelt sjokolade og olje i vannbad. Oljen vil gjøre at sjokoladen ikke sprekker opp når du fryser den igjen.
  4. Når sjokoladen og oljen har smeltet godt sammen kan du helle det over i en beholder som er høy og smal, men som har plass til at du kan stikke ispinnene ned i.
  5. Hent ispinnene i frysen og få dem ut av formene. Dypp dem raskt i sjokoladeblandingen og legg ispinnene på et brett eller fat med bakepapir på.
  6. Dryss kokos raskt over før sjokoladen fryser – det går lynraskt!
  7. Spis med en gang – eller frys ned igjen til de skal serveres.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.