Ispinner med kokos og sjokolade
Er du glad i kokos er denne ispinnen virkelig noe for deg! Den minner om Bounty-sjokolade, den er myk og hvit inni med et deilig mørkt sjokoladetrekk utenpå.
Over 60 min
Middels
Ingredienser:
1 porsjon gir 6 stk.
- 350 g Skyr, kokos
- 1 dl Kokosmelk
- 1 ss Kokosflak
- 1 ss Kremfløte
- Sjokoladetrekk:
- 100 g Mørk sjokolade, 52 % kakao
- 1 ss Rapsolje eller kokosolje
- 4 ss Kokosflak
Fremgangsmåte:
- Bland sammen ingrediensene i en blender og hell isbasen i ispinneformene.
- Frys ned i minimum 4-6 timer. Før du kan trekke ispinnene med sjokolade må de være helt dypfryste. Sjokoladetrekk:
- Smelt sjokolade og olje i vannbad. Oljen vil gjøre at sjokoladen ikke sprekker opp når du fryser den igjen.
- Når sjokoladen og oljen har smeltet godt sammen kan du helle det over i en beholder som er høy og smal, men som har plass til at du kan stikke ispinnene ned i.
- Hent ispinnene i frysen og få dem ut av formene. Dypp dem raskt i sjokoladeblandingen og legg ispinnene på et brett eller fat med bakepapir på.
- Dryss kokos raskt over før sjokoladen fryser – det går lynraskt!
- Spis med en gang – eller frys ned igjen til de skal serveres.