Rips og vaniljeispinner
Her får du søtt og syrlig i en herlig kombinasjon. Vi har brukt kvarg med vanilje, men du kan fint bruke vaniljeyoghurt i stedet. For å gi litt mer fylde har vi blandet inn vaniljesaus og resultatet er deilig og forfriskende.
Over 60 min
Enkel
Ingredienser:
1 porsjon gir 6 stk.
- 300 g Kvarg med vanilje (f.eks Kesam med vanilje)
- 2 dl Ferdig vaniljesaus
- 2 ss Lys sirup (f.eks agavesirup)
- 150 g Rips
Fremgangsmåte:
- Bland kvarg, vaniljesaus og agavesirup godt sammen. Smak om du trenger ekstra søtning eller ikke. Det kan være lurt for at ikke isen skal bli for syrlig når ripsen tilsettes.
- Hell litt av blandingen i isformene og fyll opp lagvis med rips og isblandingen. Du bestemmer selv mengden rips ut fra hvor syrlig du liker ispinnene dine.
- Stikk i pinnene og frys ned i 4-6 timer.