Sjokobananis
Dette er en søt og fyldig ispinne som egner seg veldig godt som dessert. Sjokolade og banan er manges favoritt og her får du begge deler.
Over 60 min
Enkel
Ingredienser:
1 porsjon gir 6 stk.
- 100 g Melkesjokolade (eller annen sjokolade)
- 2 dl Helmelk
- 0,5 ts Vaniljesukker
- 2 stk Banan
- 2 dl Yoghurt med vanilje
Fremgangsmåte:
- Kok opp melken i en kjele.
- Ta kjelen bort bra varmen og tilsett sjokolade og vaniljesukker. Rør godt til sjokoladen har smeltet og alt har blandet seg. Sett til side og la kjølne.
- Bland den kalde sjokolademelken med vaniljeyoghurten og en av bananene i en blender. Kjør til blandingen er helt jevn.
- Hell i ispinneformene og pynt med bananskiver i ismassen.
- Frys ned i 4-6 timer.
Kokkens tips:For å gjøre smaken enda mer intens kan du godt lage sjokolademelken dagen før og sette blandingen i kjøleskapet natten over.