kremet sherrysild

Kremet sherrysild

Kremet sherrysild er nydelig på smak og passer utmerket til årets julebord, julegave eller begge deler. Server med flatbrød eller grovt rugbrød.

Se flere påleggstips her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

4 porsjoner

  • 6 stk Kryddersildfilet
  • 1 dl Crème fraîche orginal, 35 %
  • 0,5 dl Chilisaus
  • 2 ss Sherry
  • 2 ss Rødløk

Fremgangsmåte:

  1. Skjær sildefiletene i passe stykker.
  2. Bland sammen crème fraîche, chilisaus og sherry og tilsett finhakket rødløk.
  3. Bland sildefiletene forsiktig i sausen.
  4. Legges på glass og kan oppbevares i kjøleskap i inntil to uker.
  5. Serveres sammen med flatbrød eller en skive grovt rugbrød.

Se flere påleggstips her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.