gratinerte lomper på et stekebrett

Gratinerte lomper

Gratinerte lomper er både raskt og enkelt å lage. En perfekt måte å få brukt opp alle lompene på.

Se spennende pizzaoppskrifter her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 4 stk.

  • 4 stk Lompe
  • 8 ss Crème fraîche orginal, 35 %
  • 50 g Gulost
  • 2 ts Tørket oregano
  • 0,5 stk Rødløk
  • 80 g Spekeskinke
  • 20 g Ruccola

Fremgangsmåte:

  1. Sett ovnen på 185 °C.
  2. Legg lompene på et stekebrett kledd med bakepapir og smør på et tynt lag med crème fraîche.
  3. Ha over revet ost, oregano, rødløk og spekeskinke.
  4. Stekes i 8–10 minutter til osten er gyllen.
  5. Topp med ruccola.

Se spennende pizzaoppskrifter her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.