Salat med chevre

Baronens salat med chèvre

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Friséesalat
  • 100 g Rossosalat
  • 100 g Ruccola
  • 100 g Valnøttkjerner
  • 150 g Hvit geitost , f eks chèvre
  • 1 dl Olivenolje
  • 2 ss Vineddik
  • 1 ts Sennep

Fremgangsmåte:

  1. Fordel sprø salatblader og valnøttkjerner på store tallerkener.
  2. Bland sammen olivenolje, vineddik, sennep, salt og pepper til en dressingen.
  3. Legg fire store skiver ost på bakepapir, under grillen, i stekeovnen på 275 °C i 3 - 5 minutter, til osten har smeltet og begynner å bli gyllen. Legg osteskivene på salaten og hell dressingen over.
  4. Server med litt grovt, varmt brød og smør.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.