Tomatsalat med tunfisk og oliven
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 4 stk Tomat
- 0,5 stk Isbergsalat
- 2 boks Hermetisk tunfisk i olje
- 2 dl Kvarg naturell (f.eks Kesam)
- 0,5 stk Rødløk ,finhakket
- 2 ss Olivenolje
- DRESSING:
- 2 dl Kvarg naturell (f.eks Kesam)
- 1 dl Solsikkeolje
- 10 stk Sorte oliven
- 0,5 stk Sitron (saft)
- 0,5 bunt Frisk basilikum
Fremgangsmåte:
- Del tomatene i tynne skiver og finstrimle salaten.
- Bland tunfisk med kvarg og finhakket rødløk. Smak til med salt og pepper.
- Bland alle ingrediensene til dressingen med hjelp av en blender eller stavmikser. Smak til med salt og nykvernet pepper.
- Bland dressingen med salaten.
- Legg tomatskivene på et fat og ha over salaten.
- Topp med kremet tunfisk og server med olivenolje og basilikumblader.