tomatsalat med tunfisk og oliven

Tomatsalat med tunfisk og oliven

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 4 stk Tomat
  • 0,5 stk Isbergsalat
  • 2 boks Hermetisk tunfisk i olje
  • 2 dl Kvarg naturell (f.eks Kesam)
  • 0,5 stk Rødløk ,finhakket
  • 2 ss Olivenolje
  • DRESSING:
  • 2 dl Kvarg naturell (f.eks Kesam)
  • 1 dl Solsikkeolje
  • 10 stk Sorte oliven
  • 0,5 stk Sitron (saft)
  • 0,5 bunt Frisk basilikum

Fremgangsmåte:

  1. Del tomatene i tynne skiver og finstrimle salaten.
  2. Bland tunfisk med kvarg og finhakket rødløk. Smak til med salt og pepper.
  3. Bland alle ingrediensene til dressingen med hjelp av en blender eller stavmikser. Smak til med salt og nykvernet pepper.
  4. Bland dressingen med salaten.
  5. Legg tomatskivene på et fat og ha over salaten.
  6. Topp med kremet tunfisk og server med olivenolje og basilikumblader.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.