Potet- og purreløksuppe

Suppe med potet- og purreløk er billig og god mat, og enkel å lage. Tillsett gjerne kjøtt eller fisk for å gjøre suppen mer proteinrik.

De flere deilige supper her.

Tid20-40 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

Porsjoner

  • 600 g Potet
  • 1 stk Purre
  • 4 dl Melk
  • 2 dl Matfløte
  • 2 dl Kyllingkraft
  • 2 stk Kyllingfilet (stekte)

Fremgangsmåte:

  1. Kutt poteter og purre i terninger og freses litt i smør i en gryte.
  2. Hell væsken over, og kok i ca 25 minutter, til potetene er møre.
  3. Hell alt over i en foodprosessor eller blender og kjør til du får en jevn suppe.
  4. Smak til med salt og pepper.
  5. Del kyllingkjøttet i små biter og legg det i suppen ved servering.
  6. Pynt med purre surret i smør og timian.

Se flere deilige supper her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.