Bruschetta
Brushetta er opprinnelig en forrett fra Italia bestående av ristet brød som er penslet med olivenolje og hvitløk. Toppingen kan være alt fra hakkende solmodne tomater til bønner eller gravet kjøtt.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 1 stk Baguette
- 2 dl Lettrømme
- 1 båt Hvitløk ,finhakket
- 4 ss Pesto med hvitløk
- 2 stk Tomat
- 0,5 stk Rødløk
- 200 g Pastrami i skiver
- 200 g Mozzarella
- 5 ss Vellagret ost
Fremgangsmåte:
- Del brødet i to på langs.
- bland rømme og hvitløk til en dressing og smør det på skiven.
- Legg på oppskåret tomat, rødløk, pastrami og mozzarella. Dryss over ost.
- Sett brødene inn i ovnen på øverste rille.
- Stek i stekeovnen på 230 °C i ca 10 minutter, til osten har smeltet og fått en gyllen fin farge.
- Legg bruschettaene på en tallerken dekket med en frisk salat.