bruschetta

Smaksrike bruschetta

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • Bunnen:
  • 2 stk Tomat
  • 1 ss Frisk basilikum ,finhakket
  • 4 ss Olivenolje
  • 1 stk. Baguette
  • 1 båt Hvitløk
  • Forslag til topping:

Fremgangsmåte:

  1. Vask og del tomatene i fire, fjern kjernen og hakk tomatene i biter.
  2. Bland tomatbiter med basilikum i en bolle, og hell over halvparten av olivenoljen. Smak til med nykvernet pepper og salt.La tomatblandingen stå og godgjøre seg i kjøleskapet mens du lager resten.
  3. Del baguetten i ca. 1 cm tykke skiver, pensle skivene med resten av olivenoljen på begge sider og stek disse i en stekepanne i 6-8 minutter til de er gylne.
  4. Du kan tilsette det hvitløksfeddet under stekingen eller del det i to, og gni hvitløksfeddet på de ferdigstekte brødskivene.
  5. Fordel tomatblandingen på brødskivene og bruk ulike oster, salater eller grønnsaker som topping.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.