Dipp med rødbeter
.../Oppskrifter/Tilbehør/Dipper

Dipp med rødbeter

Tilbehør som passer utmerket til and, kalkun eller gås. Dippen er enkel å lage og god på smak.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1,5 dl Matyoghurt
  • 50 beger Kremost naturell av geitemelk (f.eks. Snøfrisk)
  • 200 g Rødbete
  • 20 g Mandler
  • 2 ts Vineddik
  • 5 g Frisk timian
  • 0,5 ts Havsalt
  • kværnet fempepper

Fremgangsmåte:

  1. Kok rødbetene møre og rist mandler lett i varm panne.
  2. Skjær kokte rødbeter i terninger og bland dem sammen med ristede mandler i en stavmikser eller i en foodprosessor til jevn konsistens.
  3. Tilsett matyoghurt, kremost og timian og bland til en jevn konsistens.
  4. Smak til med vineddik, havsalt og kværnet fempepper.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.