Dressing med blåmuggost
Dette er en kraftig dressing med mye smak. Nydelig på pai, quiche eller et baconsmørbrød.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 1,5 dl Syrnet melk
- 0,5 dl Majones
- 1 ss Sitronsaft
- 0,5 ts Worchestershiresaus
- 1 båt Hvitløk
- 75 g Blåmuggost
- 0,5 dl Frisk kruspersille (finhakket)
- 2 ss Frisk gressløk
- 1 krm Salt
- 1 krm Pepper
Fremgangsmåte:
- Bland syrnet melk, majones, sitronsaft, worcestershiresaus, presset/revet hvitløk og blåmuggost og i en foodprosessor til det er jevnt.
- Finhakk persille og gressløk og tilsett det sammen med salt og pepper til dressingen.
- La dressingen trekke i minst en halv time før servering.