Dressing med blåmuggost

Dressing med blåmuggost

Dette er en kraftig dressing med mye smak. Nydelig på pai, quiche eller et baconsmørbrød.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1,5 dl Syrnet melk
  • 0,5 dl Majones
  • 1 ss Sitronsaft
  • 0,5 ts Worchestershiresaus
  • 1 båt Hvitløk
  • 75 g Blåmuggost
  • 0,5 dl Frisk kruspersille (finhakket)
  • 2 ss Frisk gressløk
  • 1 krm Salt
  • 1 krm Pepper

Fremgangsmåte:

  1. Bland syrnet melk, majones, sitronsaft, worcestershiresaus, presset/revet hvitløk og blåmuggost og i en foodprosessor til det er jevnt.
  2. Finhakk persille og gressløk og tilsett det sammen med salt og pepper til dressingen.
  3. La dressingen trekke i minst en halv time før servering.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.