Proteinrike wraps med kylling og cottage cheese-dressing
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
1 porsjon gir 4 stk.
- 600 g Kyllingfilet
- 1 stk Rødløk
- 1 båt Hvitløk
- 400 g Babyspinat
- 1 ss Sitron
- Dressing:
- 1 båt Hvitløk
- 200 g Cottage cheese
- 150 g Kvarg naturell (f.eks Kesam)
- 1 ts Dijonsennep
- 1 ss Sitron
- 4 stk Hvetetortilla
Fremgangsmåte:
- Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek dem i litt olje i en varm stekepanne. La de hvile i ca. 1o minutter før du skjærer dem i skiver.
- Finhakk løk og hvitløk, og stek løken i litt olje til den er myk og blank. Tilsett spinat og stek til spinaten faller sammen. Smak til med sitron, salt og pepper.Dressing:
- Finhakk hvitløk. Bland cottage cheese og kesam og tilsett hvitløk og sennep. Smak til med sitron, salt og pepper.
- Varm hvetetortortilla etter anvisning på pakken.
- Server tortilla med kylling, spinat, avokado, salat og dressing.