Kyllingsalat

En nydelig påleggsalat som passer kjempegodt på matpakken.

Se flere påleggstips her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Kyllingfilet
  • 1,5 dl Kvarg naturell (f.eks Kesam)
  • 1 ss Majones
  • 1 ts Karri
  • 0,5 båt Hvitløk
  • 1 stk Eple
  • 1 stk Gulrot
  • 0,25 stk Purre eller løk

Fremgangsmåte:

  1. Stek kyllingfilet, avkjøl og del i småbiter. Finhakk hvitløk og løk, eller purre. Skrell eple og del det i små biter. Skrell og riv gulrot.
  2. Bland alle ingrediensene i en bolle og bruk som pålegg på rundstykker, baguetter, wraps eller pitabrød, gjerne sammen med litt grønn salat.

Se flere påleggstips her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.