Italiensk salat

Prøv denne påleggssalaten på et rundstykke eller en bagel. Nydelig!

Se flere påleggstips her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 100 g Hodekål
  • 1 stk Gulrot
  • 1 stk Eple
  • 0,5 stk Løk
  • 100 g Kokt skinke
  • 1,5 dl Matyoghurt

Fremgangsmåte:

  1. Skrell gulrot, eple og løk. Finsnitt hodekål, riv gulrot og finhakk eple og løk eller purre. Strimle skinken.
  2. Bland alle ingrediensene i en bolle og bruk som pålegg på rundstykker, baguetter, wraps eller pitabrød, gjerne sammen med litt grønn salat.

Kokkens tips:Prøv deg frem meg mengden av de forskjellig grønnsakene i denne oppskriften. Noen liker mer dressing i salaten, mens andre foretrekker mye grønnsaker. Skinken kan også fint byttes ut med reker eller kyllingbiter. Løk og purre kan også fint erstattes med reddiker som er delt i bittesmå biter. Se flere påleggstips her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.