Italiensk salat
Prøv denne påleggssalaten på et rundstykke eller en bagel. Nydelig!
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 100 g Hodekål
- 1 stk Gulrot
- 1 stk Eple
- 0,5 stk Løk
- 100 g Kokt skinke
- 1,5 dl Matyoghurt
Fremgangsmåte:
- Skrell gulrot, eple og løk. Finsnitt hodekål, riv gulrot og finhakk eple og løk eller purre. Strimle skinken.
- Bland alle ingrediensene i en bolle og bruk som pålegg på rundstykker, baguetter, wraps eller pitabrød, gjerne sammen med litt grønn salat.
Kokkens tips:Prøv deg frem meg mengden av de forskjellig grønnsakene i denne oppskriften. Noen liker mer dressing i salaten, mens andre foretrekker mye grønnsaker. Skinken kan også fint byttes ut med reker eller kyllingbiter. Løk og purre kan også fint erstattes med reddiker som er delt i bittesmå biter. Se flere påleggstips her .