Eggsalat

Eggesalat

Eggesalat er både sunt og godt, og kan "piffe" opp enhver matpakke.

Se flere påleggstips her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Vårløk
  • 6 stk Egg
  • 1 ts Sennep
  • 1 ss Majones
  • 2 dl Lettrømme

Fremgangsmåte:

  1. Kok egget og del det i små biter. Avkjøl.
  2. Finhakk vårløk.
  3. Bland sammen sennep, majones, rømme og vårløk, og smak til med salt og pepper.
  4. Vend forsiktig inn egget. Ernæringsrådgiverens tips:Visste du at både egg og rømme er gode kilder til jod og protein? Jod er viktig for forbrenningen vår, og protein er viktig for musklene.

Se flere påleggstips her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.