Wraps med kylling
Wraps er enkelt, velsmakende og næringsrikt. Bruk de grønnsakene du liker best eller det du har i kjøleskapet.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
1 porsjon gir 6 stk.
- LEFSER:
- 2 ss Solsikkeolje
- 1 ts Bakepulver
- 60 g Byggmel
- 120 g Hvetemel
- 0,25 ts Salt
- 1 dl Vann
- FYLL:
- 2 stk Kyllingfilet
- 0,5 ss Smør
- 30 g Gulost
- 0,5 stk Rød paprika
- 6 ss Kvarg naturell (f.eks Kesam)
- 60 g Isbergsalat
Fremgangsmåte:
Lefser:
- Bland alle ingrediensene til lefser sammen til en smidig deig. Legg deigen over i en kjøkkenbolle og la deigen hvile i 20 minutter.
- Del deigen i 6 like store emner og form emnene til boller og klem dem litt flate.
- La de hvile i 10 minutter på kjøkkenbenken under et kjøkkenhåndkle med plastfolie over.
- Kjevle deigen ut til runde leiver med tykkelse som pannekaker. Lefsene skal være på størrelse med stekepannen din.
- Stek lefser i en tørr stekepanne på middels til sterk varme. Når du ser at lefsene blåser seg opp, snu dem og stek dem på andre siden i noen sekunder.Fyll:
- Skjær kyllingfileten i strimler og stek kyllingen i en varm stekepanne med litt smør. Smak til med salt og nykvernet pepper.
- Riv osten, kutt grønnsakene og vask salaten.
- Smør kvarg på lefsene. Dander ingrediensene på lefser og brett/rull sammen.Prøv en av våre dressinger som fyll. Inspirasjon finner du HER . Ernæringsrådgiverens tips:Velger du fullkornstortilla og fyller den med mye grønnsaker, har du et sunt og godt måltid som er rikt på fiber og metter lenge.