Indisk dressing med eple
Dressing med garam masala for en eksotisk smak til hvitt kjøtt og lam.
Over 60 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 1 ss Smør
- 2 ts Garam masala
- 0,5 stk Eple
- 0,5 stk Løk
- 3 dl Lettrømme , naturell yoghurt eller kvarg
Fremgangsmåte:
- Rens og hakk en halv løk. Skrell eple og kutt i små terninger/biter.
- Smelt smør i en stekepanne ved middels varme, og tilsett kuttet løk, eple og garam masala krydder.
- La det hele surre i noen minutter ved middels varme til eplene og løken er blitt myk. Avkjøl krydderblandingen.
- Krydderblandingen røres inn i lettrømme, yoghurt eller kvarg.
- Smak til med salt og pepper.
Kokkens tips:Du kan også velge en kraftigere dressingbase (crème fraîche eller seterrømme) eller en magrere variant (mager kvarg) å røre krydderblandingen ut i.