Indisk dressing med eple

Indisk dressing med eple

Dressing med garam masala for en eksotisk smak til hvitt kjøtt og lam.

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 ss Smør
  • 2 ts Garam masala
  • 0,5 stk Eple
  • 0,5 stk Løk
  • 3 dl Lettrømme , naturell yoghurt eller kvarg

Fremgangsmåte:

  1. Rens og hakk en halv løk. Skrell eple og kutt i små terninger/biter.
  2. Smelt smør i en stekepanne ved middels varme, og tilsett kuttet løk, eple og garam masala krydder.
  3. La det hele surre i noen minutter ved middels varme til eplene og løken er blitt myk. Avkjøl krydderblandingen.
  4. Krydderblandingen røres inn i lettrømme, yoghurt eller kvarg.
  5. Smak til med salt og pepper.

Kokkens tips:Du kan også velge en kraftigere dressingbase (crème fraîche eller seterrømme) eller en magrere variant (mager kvarg) å røre krydderblandingen ut i.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.