Karridressing

Karridressing

En dressing med mye smak av karri og kapers. Passer perfekt til hvit fisk, hvitt kjøtt eller svin.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 3 dl Crème fraîche lett, 18 %
  • 1 ts Karri
  • 0,5 ts Gurkemeie
  • 20 g Kapers
  • 20 g Sylteagurk, hakket
  • 40 g Eple
  • 0,5 ts Salt
  • 0,5 ts Sukker

Fremgangsmåte:

  1. Varm karri og gurkemeie opp i en panne ved middels varme i 2-3 minutter.
  2. Bland den ristede karri og gurkemeie i crème fraîche.
  3. Finhakk kapers, hakk sylteagurk og del eple i terninger. Tilsett dette sammen med salt og sukker til sausen.
  4. La gjerne dressingen stå kjølig og trekke for at smakene skal sette seg.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.