Varm sjokolade med krem og appelsin

Varm sjokolade er enkelt å lage og det kan nytes i mange situsjoner. Bruk den sjokoladen du liker best og smaksett med saft fra appelsin eller klementin.

Se flere oppskrifter på deilig kakao her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 plate Kokesjokolade
  • 1 dl Vann
  • 1 l Melk
  • 1 dl Appelsinjuice
  • 3 ss Sukker

Fremgangsmåte:

  1. Løs opp sjokoladen i varmt vann. Tilsett melken og varm til kokepunktet.
  2. Tilsett friskpresset appelsinjuice og smak til med sukker rett før servering.
  3. Server sjokoladen nylaget med en liten kremtopp og raspet appelsinskall til pynt. Kokkens tips:Hvis du ønsker litt mokkasmak på sjokoladen, kan du røre ut en spiseskje kaffepulver i det varme vannet sammen med sjokoladen.

Se flere oppskrifter på deilig kakao her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.