Wraps med laks
Lag spennende turmat som smaker godt og som er enkelt å tilberede, eller overrask med en laksewrap til middag hjemme.
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
1 porsjon gir 6 stk.
- LEFSER:
- 2 ss Solsikkeolje
- 1 ts Bakepulver
- 60 g Byggmel
- 120 g Hvetemel
- 0,25 ts Salt
- 1 dl Vann
- FYLL:
- 3 dl Cottage cheese
- 6 skive Røkelaks
- 6 blad Hjertesalat
- 1 stk Avokado
Fremgangsmåte:
HVETETORTILLAS:
- Bland alle ingrediensene sammen til en smidig deig. Legg deigen over i en kjøkkenbolle og la den hvile i 20 minutter.
- Del deigen i 6 like store emner, form emnene til boller og klem dem litt flate.
- La dem hvile i 10 minutter på kjøkkenbenken under et kjøkkenhåndkle med plastfolie over.
- Kjevle deigen ut til runde leiver med tykkelse som pannekaker. Lefsene skal være på størrelse med stekepannen din.
- Stek lefsene i en tørr stekepanne på middels til sterk varme. Når du ser at lefsene blåser seg opp, snu dem og stek dem på andre siden i noen sekunder.FYLL:
- Vask salaten og skjær avokado i skiver.
- Fyll lefsene på med alle ingrediensene og rull sammen.