wraps med laks

Wraps med laks

Lag spennende turmat som smaker godt og som er enkelt å tilberede, eller overrask med en laksewrap til middag hjemme.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 6 stk.

  • LEFSER:
  • 2 ss Solsikkeolje
  • 1 ts Bakepulver
  • 60 g Byggmel
  • 120 g Hvetemel
  • 0,25 ts Salt
  • 1 dl Vann
  • FYLL:
  • 3 dl Cottage cheese
  • 6 skive Røkelaks
  • 6 blad Hjertesalat
  • 1 stk Avokado

Fremgangsmåte:

HVETETORTILLAS:

  1. Bland alle ingrediensene sammen til en smidig deig. Legg deigen over i en kjøkkenbolle og la den hvile i 20 minutter.
  2. Del deigen i 6 like store emner, form emnene til boller og klem dem litt flate.
  3. La dem hvile i 10 minutter på kjøkkenbenken under et kjøkkenhåndkle med plastfolie over.
  4. Kjevle deigen ut til runde leiver med tykkelse som pannekaker. Lefsene skal være på størrelse med stekepannen din.
  5. Stek lefsene i en tørr stekepanne på middels til sterk varme. Når du ser at lefsene blåser seg opp, snu dem og stek dem på andre siden i noen sekunder.FYLL:
  6. Vask salaten og skjær avokado i skiver.
  7. Fyll lefsene på med alle ingrediensene og rull sammen.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.