Verdens beste kanelboller!
Mange av oss elsker nybakte boller og de smaker kanskje aller best når de er fylt med smør, sukker og kanel. Uansett om du kaller dem kanelboller eller kanelsnurrer; det er lite som slår duften av varm gjærbakst. Boller i alle varianter smaker dessuten nydelig med et glass iskald melk til.
Det kan være morsomt å variere litt, og her gir vi deg en grunnoppskrift som du kan bruke til å lage tradisjonelle kanelsnurrer, kanelkringle og kanelboller i form. Bakverket smaker nydelig med kremostglasur.
Bak boller og bli med å feire kanelbollens dag!
Kanelboller grunnoppskrift
Kanelboller eller kanelsnurrer – kjært barn har mange navn. En ting er sikkert: Nystekte kanelboller er noe av det beste som finnes.
Kanelkringle
Saftig kringle fylt med sukker og kanel. Ikke bare ser den fantastisk ut – den smaker også nydelig.
Kanelboller i form med kremostglasur
Nydelige kanelboller stekt i form toppet med syrlig kremostglasur.