Gulrotkakemuffins
Saftige gulrotmuffins med ostekrem - enklere blir det ikke!
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- Muffins:
- 3 stk Egg
- 200 g Sukker
- 75 g Smør
- 150 g Hvetemel
- 2 ts Malt kanel
- 1 ts Natron
- 1 ts Vaniljesukker
- 2 stk Gulrot (revet)
- Ostekrem:
- 100 g Smør , romtemperert
- 75 g Kremost naturell
- 150 g Melis
Fremgangsmåte:
- Sett ovnen på 175° C.
- Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis.
- Smelt smøret. Avkjøl det litt før du tilsetter det i eggedosisen.
- Bland de tørre ingrediensene og sikt det inn i røren under forsiktig omrøring med en slikepott.
- Vend forsiktig inn revet gulrot i blandingen.
- Fordel røren i muffinsformer.
- Stekes på 175° C i 20 minutter.
- Mens du steker muffinsen, bland romtemperert smør, kremost og melis til en deilig ostekrem.
- Avkjøl muffinsen og topp med ostekrem.