cottage cheese bar med sjokoalde

Cottage cheese bar

Har du lyst på noe skikkelig digg? Cottage cheese bar dyppet i sjokolade smaker helt nydelig, og er enkelt å lage!

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

1 porsjon gir 12 stk.

  • 1 beger Cottage cheese
  • 30 g Smør (romtemperert)
  • 1 ss Honning
  • 150 g Mørk sjokolade, 70% kakao

Fremgangsmåte:

  1. Bland sammen cottage cheese, smør og honning og kjør til glatt konsistens med en stavmikser.
  2. Ha blandingen i en sprøytepose og lag små barer på et brett kledd med bakepapir.
  3. Sett kjølig 4-5 timer, eller natten over.
  4. Smelt sjokolade over vannbad og hell den rennende sjokoladen over de kalde cottage cheese barene.
  5. Strø over med kokosmasse og mandelflak, og sett kaldt i kjøleskapet til sjokoladen har stivet.
  6. Oppbevares kaldt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.