Yoghurtbar med frukt
Over 60 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
1 porsjon gir 6 stk.
- 5 dl Yoghurt
- 2 ss Honning
- 1 stk Vaniljestang
- 2 ss Valnøttkjerner
- 100 g Skogsbærblanding (f.eks. bringebær, blåbær og bjørnebær)
- 50 g Aprikos (tørket)
- 2 ss Mandler
Fremgangsmåte:
- Del vaniljestangen på langs med en skarp kniv og skrap ut frøene.
- Bland yoghurten med honning og vanilje i en kjøkkenbolle.
- Kle en langpanne med bakepapir og hell i yoghurtblandingen.
- Fordel bær og nøtter utover, og trykk dem litt ned i yoghurten. Sett formen i fryseren i minst to timer.
- La den stå litt på benken før du skjærer den i passende biter. Må spises mens de fremdeles er frosne. Skal du ikke spise alt med en gang, kan bitene oppbevares i en tett plastboks inntil 6 måneder i fryseren.