Yoghurtbar med frukt

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

1 porsjon gir 6 stk.

  • 5 dl Yoghurt
  • 2 ss Honning
  • 1 stk Vaniljestang
  • 2 ss Valnøttkjerner
  • 100 g Skogsbærblanding (f.eks. bringebær, blåbær og bjørnebær)
  • 50 g Aprikos (tørket)
  • 2 ss Mandler

Fremgangsmåte:

  1. Del vaniljestangen på langs med en skarp kniv og skrap ut frøene.
  2. Bland yoghurten med honning og vanilje i en kjøkkenbolle.
  3. Kle en langpanne med bakepapir og hell i yoghurtblandingen.
  4. Fordel bær og nøtter utover, og trykk dem litt ned i yoghurten. Sett formen i fryseren i minst to timer.
  5. La den stå litt på benken før du skjærer den i passende biter. Må spises mens de fremdeles er frosne. Skal du ikke spise alt med en gang, kan bitene oppbevares i en tett plastboks inntil 6 måneder i fryseren.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.