Frokostblanding
Hjemmelaget frokostblanding gir en god start på dagen. Denne smaker nydelig sammen med både melk, syrnet melk og yoghurt. Prøv selv og finn din favoritt.
40-60 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 2,5 dl Havregryn
- 3 dl Frokostblanding (4-korn)
- 0,5 dl Solsikkekjerner
- 0,5 dl Linfrø
- 0,5 dl Sesamfrø med skall
- 30 g Valnøttkjerner , hakkede
- 4 ss Honning
- 3 ss Vann
- 1 dl Rosiner
- 0,5 ss Malt kanel
Fremgangsmåte:
- Sett stekeovnen på 180 °C.
- Ha gryn, korn, frø og nøtter i en bolle.
- Bland sammen vann og honning og rør dette inn i kornblandingen før du fordeler det hele utover en bakepapirkledd langpanne.
- Stek i ca. 20 minutter. Rør i blandingen av og til.
- Tilsett kanel og rosiner etter at blandingen er tatt ut av ovnen.
- La den bli kald før du har den over i en tett boks.