Havregrøt med blåmuggost og fenalår
En tradisjonell havregrøt med en ny vri. Dette er en salt grøt som kan serveres til middag eller kvelds.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- Grøt:
- 2 dl Havregryn
- 4 dl Melk
- 1 ts Salt
- Topping:
- 4 skive Blåmuggost
- 4 skive Fenalår
- 2 ss Honning
Fremgangsmåte:
- Bland havregryn og melk i en kjele. Rør til det koker og la grøten småkoke i ca. 3 minutter. Smak til med salt.
- Fordel grøten i skåler og topp med blåmuggost, fenalår og honning.Visste du at nesten 600 000 nordmenn spiser havregrøt hver uke? Det er slettes ikke så rart! Havregrøt er nemlig ikke bare havregrøt, den kan varieres i det uendelige med forskjellig toppinger. Sunt er det også.