Havregrøt med ost, skinke og rød cherrytomat

Middagsgrøt med ost og kokt skinke

Prøv klassikkeren ost og skinke på havregrøten. Det er veldig godt og gir en enda mer mettende grøt.

Se flere spennende grøtoppskrifter her.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 8 skive Gulost
  • 4 skive Kokt skinke
  • 250 g Havregryn (lettkokt)
  • 8 dl Melk
  • 12 stk Rød cherrytomat

Fremgangsmåte:

  1. Kok opp havregryn og melk under omrøring og la det småkoke i ca. 3 minutter.
  2. Kutt kokt skinke og ost i mindre biter og bland mesteparten av disse i grøten.
  3. Fordel grøten i skåler og topp den med skinke, tomater og ostebiter.Visste du at både havregryn og melk inneholder mange næringstoffer som er bra for kroppen din? Næringsstoffer utfyller hverandre. Mens melk bidrar med mye kalsium og jod, gir havregryn jern og fiber.

Se flere spennende grøtoppskrifter her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.