Grøt til middag eller kveldsmat
Grøt er veldig populært, og spesielt havregrøt. 660.000 nordmenn spiser havregrøt flere ganger i uken. Vanligvis spiser vi havregrøt til frokost med sukker og kanel, syltetøy eller friske bær. Det er veldig godt.
Havregrøt er også godt som middag eller kveldsmat, men om kvelden er det mange som ønsker noe salt, eller mer sammensatte smaker. Derfor har vår kokk utviklet en serie grøter med toppinger som vi kanskje ikke helt forbinder med grøt, men som smaker spennende. Du kan bruke spekemat, bacon, grønnsaker, ost, honning, nøtter og mye mer. Her er det ingen regler og du kan variere i det uendelige med de smakene du selv liker og ut fra hva du har i kjøleskapet.
Bli inspirert av våre 7 oppskrifter på kveldsgrøt.
Les mer om kveldsmat her!
Havregrøt med cottage cheese, epler og sukkererter
Prøv denne spennende havregrøten med grønnsaker, frukt og cottage cheese
Kveldsgrøt med melk, honning og nøtter
Varm melk med honning skal hjelpe deg å sove om natten sier et gammelt kjerringråd - så prøv denne oppskriften til kveldsmat !
Middagsgrøt av havre, brokkoli og mandler
Prøv denne spennende havregrøten med brokkoli og mandler
Middagsgrøt med ost og kokt skinke
Kveldsgrøt er både raskt å lage og smaker veldig godt. Prøv denne varianten med ost og skinke.
Kveldsgrøt med smeltet brie og sprø bacon
Denne enkle havregrøten er basert på de klassiske ingrediensene brie & bacon - himmelsk !