Middagsgrøt av havre, brokkoli og mandler
Prøv noe nytt. Med brokkoli og mandler blir havregrøten et godt middagsmåltid.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 1 stk Brokkoli
- 250 g Havregryn (lettkokt)
- 1 beger Cottage cheese
- 2 ss Mandler
- 8 dl Melk
Fremgangsmåte:
- Vask og kutt brokkoli i mindre biter og kok dem i saltet vann i ca. 1 minutt.
- Skjær stilken i tynne skiver og legg dem i isvann til grøten er ferdig kokt og klar for servering.
- Hakk mandler i grove biter.
- Kok opp havregryn og melk under omrøring og la det småkoke i ca. 3 minutter.
- Tilsett brokkoli og smak til med salt og nykvernet pepper.
- Fordel grøten i skåler og topp med tynne brokkoliskiver, mandler og cottage cheese.Visste du at når du lager grøt basert på melk at du får i deg blant annet proteiner, kalsium, B-vitaminer og jod ?