fiskegryte med reker

Fiskegryte med reker

Denne oppskriften er rask og enkel, så her kan du lett få til en fiskemiddag midt i en travel uke.

Tid20-40 min
MiddelsMiddelsMiddels

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Rød paprika
  • 1 stk Purre
  • 400 g Torskefilet
  • 1 båt Hvitløk
  • 2 ss Smør
  • 3 dl Matfløte
  • 125 g Kremost naturell av geitemelk (f.eks. Snøfrisk)
  • 1 ts Salt
  • 0,25 ts Pepper
  • 2 ts Sitronsaft
  • 100 g Reker

Fremgangsmåte:

  1. Rens og kutt paprikaen i terninger, skjær purren i strimler og finhakk hvitløk.
  2. Smelt smør i en gryte og fres hvitløken og grønnsakene.
  3. Hell i matfløte og kremost og rør slik at kremosten løser seg opp.
  4. Tilsett salt, nykvernet pepper og sitronsaft.
  5. Del fisken i mindre biter, og legg de oppi sausen. La fisken trekke i ca 8 - 10 minutter.
  6. Tilsett reker og hakket frisk basilikum før servering.
  7. Server gjerne med ferskt brød til.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.