viltgryte med skogsopp

Viltgryte med skogsopp

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 stk Rødløk
  • 50 g Sjalottløk
  • 200 g Frisk sjampinjong eller annen skogsopp
  • 400 g Reinsdyrskav
  • 2 ss Solsikkeolje
  • 2 ss Bladpersille
  • 1 dl Tyttebær
  • 2 ss Lettrømme

Fremgangsmåte:

  1. Skrell, rens og grovhakk løk og sopp.
  2. Brun løken og soppen i solsikkeolje sammen med reinsdyrskavet i ca. 8 minutter.
  3. Smak til med salt, pepper og grovhakket bladpersille.
  4. Tilsett lettrømme, dryss over tyttebær og server gjerne med fløyelsmyk pastinakkpuré, norske poteter eller grønnsaker.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.