Bringebæris
Nydelig dessert med sesongens bær - den smelter på tungen.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 4 stk Eggeplomme
- 3 ss Melis
- 3 dl Kvarg med vanilje (f.eks Kesam med vanilje)
- 300 g Dypfryste bringebær
Fremgangsmåte:
- Visp eggedosis av eggeplommer og melis og visp til slutt inn kvargen.
- Kjør de dypfryste bringebærene i en foodprosessor og bland dem med kvarg/eggeblandingen.
- Sett den i fryseren til den er stiv. Isen må røres i et par ganger under innfrysning for å unngå iskrystaller.Er du så heldig å ha en iskremmaskin, er det bare å helle den avkjølte blandingen i ismaskinen, følg bruksanvisningen til maskinen og kjør isen til den har fått konsistens som tykk softis. Ha den over i en form/isboks og frys den.