bringebæris

Bringebæris

Nydelig dessert med sesongens bær - den smelter på tungen.

TidUnder 20 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 4 stk Eggeplomme
  • 3 ss Melis
  • 3 dl Kvarg med vanilje (f.eks Kesam med vanilje)
  • 300 g Dypfryste bringebær

Fremgangsmåte:

  1. Visp eggedosis av eggeplommer og melis og visp til slutt inn kvargen.
  2. Kjør de dypfryste bringebærene i en foodprosessor og bland dem med kvarg/eggeblandingen.
  3. Sett den i fryseren til den er stiv. Isen må røres i et par ganger under innfrysning for å unngå iskrystaller.Er du så heldig å ha en iskremmaskin, er det bare å helle den avkjølte blandingen i ismaskinen, følg bruksanvisningen til maskinen og kjør isen til den har fått konsistens som tykk softis. Ha den over i en form/isboks og frys den.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.