Lørdagsgodtis_3

Lørdagsgodtis

La barna få tilsette sitt favorittgodteri til disse enkle yoghurtispinner. Om dere gjør det på formiddagen, er de klare til barne-TV-tiden.

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

1 porsjon gir 6 stk.

  • 400 g Yoghurt (velg barnas favoritt)

Fremgangsmåte:

  1. Har du stående former kan du fylle dem lagvis med lørdagsgodt og yoghurt. Men pass på at yoghurten omslutter alt godteriet, så ispinnen ikke brekker på midten.
  2. Har du liggende former kan du lett lage kule overflater på ispinnene, og la godteriet stikke opp av isen.
  3. Frys ispinnene i 4-6 timer før de serveres i en plastkopp eller bolle.

Kokkens tips:Husk at isen er aller best om den får stå litt i romtemperatur før den spises.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.