Soloppgangs-ispinner
Her har vi blandet tropiske smaker med våre egne hjemlige: Mango, melon, pasjonfrukt, kokos og bringebær.
Over 60 min
Middels
Ingredienser:
1 porsjon gir 6 stk.
- Mangofyll:
- 0,5 stk Mango
- 2 dl Yoghurt med melon/pasjonsfrukt
- 1 ss Lys sirup (f.eks agavesirup)
- Bringebærfyll:
- 50 g Bringebær
- 2 dl Kvarg med vanilje (f.eks Kesam med vanilje)
- 0,5 stk Banan
- 3 ss Kokosmasse /kokosflak
Fremgangsmåte:
Mangofyll:
- Mos mangoen og rør inn yoghurt. Fyll nederste del av isformene med mangofyllet. Vi satte i ispinnene, for våre former har lokk som kan tas av igjen for å etterfylle. Har du ikke slike kan du fryse uten pinner. Men da må du følge med etter kanskje 1 til 2 timer når isen har begynte å stivne, og du fortsatt kan få presset ned pinnene i isen før du fyller på bringebærdelen.
Bringebærfyll:
- Ha bringebær, kvarg, banan og kokosflak i en blender og bland godt sammen slik at du ikke får store kokosbiter.
- Fyll bringebærblandingen oppå den frosne mangoblandingen, og frys igjen.
- La stå i fryseren i 4-6 timer.
Kokkens tips:Du kan bytte ut vaniljekvargen med en annen smak, f.eks bringebærkvarg.