Ispinner med kremet mangosmoothie
Den friske smaken på disse ispinnene kommer fra sitronyoghurt, litt lime og en klype med flaksalt. For å få ekstra kremede ispinner har vi også tilsatt en banan.
Over 60 min
Enkel
Ingredienser:
1 porsjon gir 6 stk.
- 1 stk Mango
- 2 beger Fruktyoghurt med sitron
- 1 stk Banan
- 0,5 stk Lime
- 1 krm Salt (flaksalt)
- 2 ss Gresskarkjerner
Fremgangsmåte:
- Skrell mango og banan og skjær i biter.
- Ha frukt, yoghurt, lime og salt i en blender og bland godt sammen til en tykk konsistens. Tilsett litt melk om det vanskelig å blande de tykke ingrediensene. Ikke hell i for mye melk for da blir ikke konsistensen på ispinnene like kremete og deilig.
- Når ispinnerøren er klumpefri kan du helle den i ispinneformene.
- Pynt med gresskarkjerner på toppen av formene og i bunnen av isene. Det gir en deilig krønsj.
- Frys ispinnene i 4-6 timer før de er klare til å nytes.