Mango-ispinner

Ispinner med kremet mangosmoothie

Den friske smaken på disse ispinnene kommer fra sitronyoghurt, litt lime og en klype med flaksalt. For å få ekstra kremede ispinner har vi også tilsatt en banan.

TidOver 60 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

1 porsjon gir 6 stk.

  • 1 stk Mango
  • 2 beger Fruktyoghurt med sitron
  • 1 stk Banan
  • 0,5 stk Lime
  • 1 krm Salt (flaksalt)
  • 2 ss Gresskarkjerner

Fremgangsmåte:

  1. Skrell mango og banan og skjær i biter.
  2. Ha frukt, yoghurt, lime og salt i en blender og bland godt sammen til en tykk konsistens. Tilsett litt melk om det vanskelig å blande de tykke ingrediensene. Ikke hell i for mye melk for da blir ikke konsistensen på ispinnene like kremete og deilig.
  3. Når ispinnerøren er klumpefri kan du helle den i ispinneformene.
  4. Pynt med gresskarkjerner på toppen av formene og i bunnen av isene. Det gir en deilig krønsj.
  5. Frys ispinnene i 4-6 timer før de er klare til å nytes.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.