ostesmørbrød med squash og kremost

Ostesmørbrød med smørstekt squash og kremost

Velsmakende, varmt og vegetarisk med squash, spinat, pesto og masse deilig smeltet ost.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 1 pk Frisk spinat
  • 1 stk Grønn squash
  • 50 g Ruccola
  • 6 skive Brød
  • 6 ss Pesto
  • 9 skive Gulost
  • 1 båt Hvitløk

Fremgangsmåte:

  1. Skjær squash i tynne skiver, legg dem på et rent kjøkkenhåndkle og strø over salt. La det ligge slik en stund, og tørk deretter av overflødig væske.
  2. Stek squashskivene i en panne sammen med spinat til spinaten faller sammen og squashen er gylden. Krydre med salt og pepper.
  3. Smelt smør i en panne med et fedd hvitløk. Stek brødskivene på begge sider til de er gylne og sprø.
  4. Smør på pesto på tre av skivene. Topp med squashblandingen og ruccola. Legg på ost.
  5. Smør kremost på de resterende brødskivene og legg dem over brødskivene med fyllet.
  6. Stekes i ovnen på 220 °C til osten har smeltet.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.