Ostesmørbrød med smørstekt squash og kremost
Velsmakende, varmt og vegetarisk med squash, spinat, pesto og masse deilig smeltet ost.
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 1 pk Frisk spinat
- 1 stk Grønn squash
- 50 g Ruccola
- 6 skive Brød
- 6 ss Pesto
- 9 skive Gulost
- 1 båt Hvitløk
Fremgangsmåte:
- Skjær squash i tynne skiver, legg dem på et rent kjøkkenhåndkle og strø over salt. La det ligge slik en stund, og tørk deretter av overflødig væske.
- Stek squashskivene i en panne sammen med spinat til spinaten faller sammen og squashen er gylden. Krydre med salt og pepper.
- Smelt smør i en panne med et fedd hvitløk. Stek brødskivene på begge sider til de er gylne og sprø.
- Smør på pesto på tre av skivene. Topp med squashblandingen og ruccola. Legg på ost.
- Smør kremost på de resterende brødskivene og legg dem over brødskivene med fyllet.
- Stekes i ovnen på 220 °C til osten har smeltet.