Cottage cheese pannekaker
Prøv pannekaker med cottage cheese, en ny og smakfull variant. Disse er fylt med cottage cheese og syltetøy.
20-40 min
Middels
Ingredienser:
Porsjoner
1 porsjon gir 8 stk.
- Pannekakerøre:
- 60 g Hvetemel
- 1 krm Salt
- 4 stk Egg
- 0,5 dl Lettmelk
- 3 dl Cottage cheese
- 3 ss Smør
- Fyll:
Fremgangsmåte:
- Ha hvetemel og salt i en bolle.
- Visp sammen egg, melk og cottage cheese eller bruk en stavmikser slik at ostekornene blir most.
- Tilsett eggeblandingen i melet og visp røren sammen.
- Rør inn smeltet smør. dekk til røren og la den stå i ca. 30 min.
- Varm en teflonpanne over middels varme og smelt litt smør. Ha litt røre i pannen. Snu kaken med en stekespade når den begynner å stivne på overflaten.
- Server pannekakene med cottage cheese, syltetøy og friske bær.