Hjertesalat med bulgur, gresk yoghurt og oliven
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- SALAT:
- 200 g Bulgur
- 2 dl Vann
- 2 stk Hjertesalat
- 2 stk Avokado
- 8 stk Sorte oliven
- 8 stk Rød cherrytomat
- DRESSING:
- 2 dl Gresk yoghurt
- 1 ss Karripasta
- 0,5 ts Salt
- 0,5 ts Pepper
- 0,5 stk Sitron (saft)
- 1 ss Honning
Fremgangsmåte:
- Kok opp lettsaltet vann. Ha bulguren i en bolle og hell over det kokende vannet. Dekk til med plastfolie eller lokk og la bulguren trekke i vannet i ca 15-20 minutter.
- Vask hjertesalat, kutt oliven, cherrytomater og avokado i grove biter.
- Rør sammen ingrediensene til dressingen, og bland dressingen sammen med den kokte bulguren. Smak til med salt og pepper.
- Tilsett salat, oliven, cherrytomater og avokado og bland forsiktig sammen før servering.
- Finhakk frisk gressløk eller koriander og dryss over salaten.