Pastasalat med pesto og cottage cheese
Enkel og velsmakende salat med pasta, pesto og cottage cheese.
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 200 g Pasta
- 2 stk Hjertesalat
- 100 g Babyspinat
- 2 pk Sukkererter
- Pesto:
- 1 potte Frisk basilikum
- 2 ss Pinjekjerner
- 40 g Parmesan
- 1 dl Olivenolje
- 0,5 beger Cottage cheese
- 60 g Parmesan
Fremgangsmåte:
- Kok pasta etter anvisningen på pakken. Skyll den ferdigkokte pastaen i kaldt vann, og la vannet renne godt av før pastaen settes til side.
- Skyll og grovhakk hjertesalat, rens spinat og del sukkerertene i to.
- Lag pesto ved å blande sammen basilikum, ristede pinjekjerner og revet parmesan i en food-processor eller med en stavmikser. Tilsett olje i en tynn stråle under kjøring. Smak til med salt, pepper og litt presset sitronsaft.
- Bland pesto og cottage cheese til en dressing.
- Bland alle ingrediensene til salaten sammen, og rør deretter inn dressingen. Tilsett skivet parmesan.
- Smak til med havsalt og nykvernet pepper.
Kokkens tips:Bruker du importerte sukkererter, bør disse forvelles før bruk.