9 saftige retter med cottage cheese
Få enkelt i deg gode proteiner gjennom dagen ved å bruke cottage cheese til frokost, lunsj eller middag. Her viser vi deg hvordan!
Cottage cheese er en svakt syrlig ferskost med kornete konsistens. Osten inneholder mye protein og lite fett, og gir gjerne et saftig resultat i alt fra middagsretter og desserter til pålegg på brødskiva.
Den proteinrike ferskosten brukes gjerne som pålegg på brødskiva eller som en enkel dessert med litt syltetøy, frukt og bær. Har du imidlertid lyst til å spise mer cottage cheese, men mangler inspirasjon til hva du kan lage gir vi deg her noen gode forslag.
Scones med cottage cheese
Saftige, grovere scones med cottage cheese er raske å lage og smaker fantastisk med et glass iskald melk.
Omelett med cottage cheese
Cottage cheese har høyt proteininnhold, og gjør omeletten ekstra saftig og luftig.
Mager pai med cottage cheese og grønnsaker
Er du glad i pai, men ønsker en litt mer mager versjon? Da er paien med cottage cheese noe som bør prøves.
Enkel eplekake med cottage cheese
En litt utradisjonell eplekake som er kjapp å lage, litt sunnere og som smaker utrolig godt.
Bananpannekaker med cottage cheese
Tykke, sunne og søte pannekaker med cottage cheese og banan.