Omelett med cottage cheese
Cottage cheese har lite fett, høyt proteininnhold og gjør omeletten ekstra saftig.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
1 porsjon gir 2 stk.
- 0,25 stk Løk
- 4 stk Frisk sjampinjong
- 8 stk Rød cherrytomat
- 4 stk Egg
- 200 g Cottage cheese
- 0,5 ts Salt
- 0,5 ts Pepper
- 1 ss Smør
- 100 g Revet gulost
- 2 ss Melk
Fremgangsmåte:
- Finhakk løk, del soppen i biter og cherrytomatene i to.
- Visp sammen egg, cottage cheese, melk, salt og pepper.
- Fres løk, sopp og tomat i en stekepanne med litt smør, på sterk varme. Etter et par minutter skrur du ned varmen og tilsetter eggeblandingen. Strø revet ost på toppen og la pannen stå på svak varme til omeletten har stivnet. Det kan være lurt å bruke lokk eller dekke pannen med folie, så går prosessen fortere.
- Servér omeletten sammen med en skive brød, litt frisk salat og et glass melk.Cottage cheese er rik på protein og er perfekt både til frokost, kvelds og etter trening.