omelett med grønnsaker og ost i en stekepanne

Spansk omelett med grønnsaker og smeltet ost

Ost gjør omeletten ekstra saftig og næringsrik. Kombinasjonen med potet gjør at du holder deg mett lenge.

Se flere tips til deilige omeletter her.

Tid20-40 min
EnkelEnkel

Ingredienser:

Porsjoner

  • 2 ss Smør
  • 200 g Grønnsaker
  • 100 g Potet
  • 4 stk Egg
  • 50 g Revet gulost

Fremgangsmåte:

  1. Skrell grønnsaker og poteter, og kutt dem i grove biter.
  2. Varm smøret i en stekepanne og stek grønnsakene og potetene i ca. 2 minutter.
  3. Visp sammen eggene i en bolle og tilsett disse slik at det dekker grønnsakene og potetene.
  4. Rør rundt jevnlig til omeletten har begynt å sette seg.
  5. Topp omeletten med revet ost og ha lokk på stekepannen.Har du ikke et lokk tilgjengelig, kan du bruke aluminiumsfolie.
  6. Stek slik på middels til middels svak varme til omeletten har satt seg og osten har smeltet.Omelett er en fin måte å få brukt opp gårdsdagens grønnsaker og poteter.

Se flere tips til deilige omeletter her .

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Få matinspirasjon og kostholdstips rett i innboksen.