Spansk omelett med grønnsaker og smeltet ost
Ost gjør omeletten ekstra saftig og næringsrik. Kombinasjonen med potet gjør at du holder deg mett lenge.
20-40 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 2 ss Smør
- 200 g Grønnsaker
- 100 g Potet
- 4 stk Egg
- 50 g Revet gulost
Fremgangsmåte:
- Skrell grønnsaker og poteter, og kutt dem i grove biter.
- Varm smøret i en stekepanne og stek grønnsakene og potetene i ca. 2 minutter.
- Visp sammen eggene i en bolle og tilsett disse slik at det dekker grønnsakene og potetene.
- Rør rundt jevnlig til omeletten har begynt å sette seg.
- Topp omeletten med revet ost og ha lokk på stekepannen.Har du ikke et lokk tilgjengelig, kan du bruke aluminiumsfolie.
- Stek slik på middels til middels svak varme til omeletten har satt seg og osten har smeltet.Omelett er en fin måte å få brukt opp gårdsdagens grønnsaker og poteter.