Omelettmuffins
Kjapt mellommåltid som er næringsrikt og holder deg mett lenge! Prøv en ny variant av omelett.
Under 20 min
Enkel
Ingredienser:
Porsjoner
- 6 stk Egg
- 1 dl Melk
- 2 stk Vårløk (eller løk)
- 150 g Kokt skinke (eller fetaost)
- 50 g Tomat (soltørket)
- 25 g Sorte oliven (uten stein)
- 100 g Revet gulost
- 0,5 ts Salt
Fremgangsmåte:
- Sett stekeoven på 180° C.
- Smør muffinsbrettet/ formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter) eller med muffinsformer i papir. Pass på at papirkanten er over formene.
- Del vårløk i tynne skiver, del opp skinke/ fetaosten, soltørkede tomater og oliven i mindre biter.
- Visp egg og melk, tilsett ost og de andre ingrediensene. Bland godt sammen.Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
- Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.